• Carimat Immo

  icon-group  Parc Industriel 31
        B-1440 Braine-le-Château
  icon-group  info@carimatimmo.be

 • Roadmap

  View on Google Maps →

  View on Google Maps →

 • Contact

  Thanks!

  Your message has been sent. Thank you.

  Required fields not completed correctly.

Investors

België, het multiculturele land bij uitstek,
Ideaal gelegen in het midden van Europa,
Voorloper en stichter van de Europese Unie,
Met zijn internationaal vermaarde hoofdstad Brussel.

 

Het behoort tot de Schengen-landen (vrij verkeer van mensen tussen de ondertekenende landen), d.w.z. 22 lidstaten van de Europese Unie: Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zweden, Finland, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Polen, de Tsjechische Republiek, Slovenië, Slowakije en Malta – en vier geassocieerde landen: IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein.

De geografische ligging van België, zijn multiculturele bevolking en zijn geschiedenis verklaren het uitgesproken internationale karakter van het land. België is al eeuwen een draaischijf voor de internationale handel. België is wereldwijd bekend voor zijn bieren, zijn chocolade … En bij levensgenieters en fijnproevers, voor zijn inventieve en overheerlijke gastronomie… Het staat ook bekend voor zijn strips, zie maar de vele Kuifje-albums die overal ter wereld bestsellers zijn.
Zijn geschiedenis maakt van België een zeer modern land, met een bijzonder goed ontwikkelde infrastructuur en een hoge levenskwaliteit. België staat in de EU aan de top op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg en ook met zijn onderwijssysteem (scholen, internationale universiteiten). Al deze troeven maken van België één van de aantrekkelijkste regio’s en het uitgelezen land voor beleggingen en investeringen.

Carimat Immo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de promotie van residentieel vastgoed met karakter en van kwaliteit. Het koos voor u een ware oase van rust: De Panne (Belgische kust); met eigenaarsrecht. De Panne is gelegen aan de rand van de Noordzee en is een referentie als kuststad. Een derde van alle duinen ligt in de entiteit De Panne. Deze duinen worden als de mooiste aan de Noordzee beschouwd. Aan de poorten van de kuststad ligt het natuurreservaat van de Westhoek, met zijn 340 hectare duinen en zijn meer dan tien kilometer wandelpaden. Deze stad is de meest westelijke van België aan de Noordzee, vlak aan de Franse grens.

 

MULTILINGUAL BROCHURES

 

icon-download Nederlands

 
Download brochure

Download brochure

 

icon-download Espanõl

 
Download brochure

Download brochure

icon-download Français

 
Download brochure

Download brochure

 

icon-download Russian

 
Download brochure

Download brochure

icon-download English

 
Download brochure

Download brochure

 

icon-download Chinese

 
Download brochure

Download brochure

icon-pencil Meer info

Contacteer ons voor meer info.

 

Thanks!

Uw bericht werd verzonden. Dank u.

Required fields not completed correctly.